Slachtservice

Heinen Vlees slachtservice, vakkundig en compleet


Wilt u vee aanbieden voor de slacht, dan biedt Heinen Vlees u een all-in slachtservice. Een totaalpakket van vooraanmelding slacht tot en met het verwerken en, indien gewenst, vriesvers en geproportioneerd afleveren van het vlees.

Aan de hand van deze stap voor stap aanpak helpen wij u door alle administratieve rompslomp vooraf en verzekeren wij u van een aflevering op maat en geheel conform uw wensen.

In onze werkwijze scheppen wij optimale waarborgen voor dierenwelzijn in een stressvrij proces. Vandaar dat wij u verzoeken uw vee een dag vooraf aan te voeren. De dieren verblijven in onze stallen en worden daar ook verzorgd.

Maak wel een afspraak

Maak wel eerst een afspraak voor het slachten zodat er ook plek is voor uw dieren!

Dit kan door te bellen of te emailen.

Het Heinen Vlees UBN nummer: 2279107

Rund

Aanmelden

Aanmelden slacht moet 24 uur voor het vervoer (verplicht!).

Aanleveren: Woensdag van 08.30 tot 12.00 uur
Inclusief snijlijst en VKI formulier.

Kalf

Aanmelden

Aanmelden slacht moet 24 uur voor het vervoer (verplicht!).

Aanleveren: Woensdag van 08.30 tot 12.00 uur
Inclusief snijlijst en schets kalf (niet verplicht, wel wenselijk).

Varken

Aanmelden

Aanmelden slacht moet 24 uur voor het vervoer (verplicht!).

Aanleveren: Maandag van 06.00 tot 08.00 uur
Inclusief een snijlijst.

Schaap

Aanmelden

Aanmelden slacht moet 24 uur voor het vervoer (verplicht!).

Aanleveren: Woensdag van 08.30 tot 12.00 uur
Inclusief snijlijst en VKI formulier.

Ruim 60 jaar de ambachtelijke vleesspecialist


Heinen Vlees levert kwaliteit van huis uit. Het beste wat de natuur te bieden heeft, precies zoals u het wenst!